Een ogenblik geduld a.u.b.

Nieuws

Laatste nieuws

 • -

  Luchtvervuiling

  Vanaf februari 2024 staan cijfers over de (gezondheidseffecten van) luchtvervuiling op Gelderland-Midden in cijfers. Je vindt er onder meer informatie over de blootstelling aan fijnstof en stifstofdioxide. Ook vind je informatie over vroegtijdige sterfte en astma bij kinderen door luchtvervuiling per gemeente.
 • -

  Overgewicht bij kinderen

  Vanaf januari 2024 zijn de percentages overgewicht van 5-6-jarigen, 10-11-jarigen en 13-14-jarigen gepubliceerd. De percentages zijn beschikbaar voor de jaren 2011 tot en met 2022 per gemeente en per leeftijdscohort.

   

 • -

  Gezondheid van de volwassenen

  Vanaf vandaag zijn de resultaten van de Corona Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen 2022 beschikbaar. Ruim 7 op de 10 mensen in Gelderland-Midden ervaart de eigen gezondheid als goed of zeer goed. Dat is minder dan twee jaar geleden.
 • -

  Welkom op Gelderland-Midden in cijfers

  Op de website Gelderland-Midden in cijfers vind je nu gegevens over gezondheid en leefomgeving. Je kan cijfers van een gemeente vergelijken met cijfers van andere gemeenten in regio Gelderland-Midden of met de hele regio. Als je meer informatie wilt, kun je dit ok opzoeken in de achterliggende databank. Hierin zijn gegevens vaak uitgesplitst naar geslacht of leeftijd en er zijn ook gegevens van voorgaande jaren te vinden.

Ouder nieuws